Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transp. gratuit la comenzi de peste 500 lei la CAFEA
Transp. gratuit la comenzi de peste 500 lei la CAFEA
PROFESSIONAL COFFEE SERVICES

Transport

Produsele comandate sunt livrate prin intermediul firmelor de curierat agreate,in toata tara.Dumneavoastra alegeti curierul la efectuarea comenzii.

Plata transportului pentru produsele comandate este suportata de cumparator , se face la destinatie si se achita curierului (ramburs).In cazul in care exista kilometrii suplimentari cumparatorul alege sa ridice coletul de la cel mai apropiat punct al curierului sau de a plati kilometrii suplimentari.

Pentru coletele cu valoare mai mare de 500 lei , transportul este GRATUIT (exceptie fac produsele din grupa espresoare noi,secound hand,profesionale) , daca se face in localitatea de resedinta a firmei de curierat.Kilometri suplimentari , daca este cazul , se platesc de catre cumparator.

Returnarea produselor

In conformitate cu OUG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta,"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare,fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau,in cazul prestarilor de servicii,de la incheierea contractului".In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus,este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original,nefolosit,insitit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare.In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii,nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului.

Returnarea se va face catre sediul S.C.COFF DISTRIB SOLUTIONS S.R.L. Botosani,pe cheltuiala exclusiva a cumparatorului.Rambursarea pretului catre cumparator nu se va face inainte de primirea produsului si confirmarea emisa de S.C.COFF DISTRIB SOLUTIONS S.R.L. ca aceasta este in ambalajul original,nefolosit,in stare de functionare si cu toata documentatia ce a fost insotit.In cazul in care ati optat pentru plata la livrare,clauza de mai sus nu se aplica,deoarece produsul este vazut de cumparator inainte de efectuarea platii catre curier,avand posibilitatea de a verifica daca este corespunzator solicitarii cumparatorului.

Cele mai vizitate produse